facebook instagram linkedin2 twitter

REJLERS

Rejlers provides the planet with sustainable and digital solutions for the future

Insinööritaidon huippuosaamisen ja uusimpien ICT-teknologioiden ainutlaatuisella yhdistelmällä varmistamme, että maailma on rakennus rakennukselta, laitos laitokselta, kilowatti kilowatilta, megabitti megabitiltä aina hiukan parempi paikka. Digitalisaatio ja kestävä kehitys kulkevat käsi kädessä.

Rejlers on yksi suurimmista ja nopeimmin kasvavista teknisen alan asiantuntijaorganisaatioista Pohjoismaissa. Meillä työskentelee 2100 asiantuntijaa yli 80 toimistossa.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Suomessa meitä on yli 570, 18 paikkakunnalla.

Löydät Rejlersiltä mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät, mahdollisuuksia kehittyä ja mukavat työkaverit. Hyvinvoiva henkilöstö on menestyksemme avain. Uskomme, että eräs tärkeimpiä tekijöitä henkilöstön viihtymisen ja hyvinvoinnin takana on hyvä johtaminen. Siksi tuemme esimiehiämme koulutuksella. Jos olet esimiehenä Rejlersillä, perehdyt sekä henkilöstön johtamiseen että liiketoimintaamme.

Tiedämme, että terve yritys syntyy ja pysyy voimissaan yhteisen toimintamme kautta. Rejlersillä olemme luoneet parhaat mahdolliset edellytykset sille, että työntekijämme voivat huolehtia omasta terveydestään. Yhdessä työntekijöidemme, asiakkaidemme ja omistajiemme kanssa osallistumme aktiivisesti yhteiskunnan kehittämiseen.

Designing your future. Today.