facebook instagram linkedin2 twitter

KELA

Kela – Hyvinvointi syntyy yhdessä

Lapsilisä, opintotuki, äitiyspakkaus, sairauspäiväraha … jokainen suomalainen saa jossain vaiheessa elämäänsä Kelasta tukia tai palveluita. Tunnet meidät varmasti, mutta tiesitkö, että Kelassa on yli 7000 ammattilaista töissä?

Suomalaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja rakentamiseen tarvitaan todellakin iso joukko eri alan osaajia. Heistä suurin osa työskentelee asiakaspalvelun tai etuuksien parissa. Toinen mokoma toimii suunnittelu- ja johtotehtävissä. Lisäksi talossa on noin 600 IT-ammattilaista, joka kehittävät ja ylläpitävät Kelan tehtävien vaatimia laajoja tietojärjestelmiä. Meillä on töissä mm. sosionomeja, tradenomeja, yhteiskuntatieteiden maistereita, farmaseutteja, IT-asiantuntijoita, lääkäreitä ja juristeja.

Tutkitusti suurin osa kelalaisista kokee työnsä mielekkääksi ja monipuoliseksi.  Erilaiset työntekijän elämäntilanteen huomioivat työajan joustot ja etätyö ovat meillä arkipäivää. Kelassa on työntekijöiden mielestä myös hyvä yhteishenki ja toisten tekemää työtä arvostetaan. Työnantajana Kela saakin henkilöstöltä kouluarvosanan 8,3.

Kiinnostuitko? Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja lue lisää Kelasta työnantajana: www.kela.fi/rekrytoi

Löydät meidät myös Linkedinistä ja Instagramista.

#töissäkelassa