facebook instagram linkedin2 twitter

REKRYKAINUU

Ura Kainuussa – meillä on töitä!

Hyvä työpaikka, upea asuinympäristö, toimivat arjen palvelut ja huikean monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Näistä syntyy kokonaisuus, jolle löytyy yksi yhteinen nimittäjä. Kainuu!

Kainuussa tarvitaan useiden eri alojen ammattilaisia. Meillä on töitä insinööreille, koodareille, tietotekniikan asiantuntijoille, kaivos- ja metallialan osaajille, metsäalan taitajille, elintarvikealan ammattilaisille, hoitajille, lääkäreille, lastentarhanopettajille, kuljetus-, matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaisille ja monien muiden alojen osaajille.

Tule tapaamaan kainuulaisia työnantajia RekryKainuun osastolle. Menossa mukana ovat: Arctic International, Bittium, HermanIT, Kainuun sote, Kaisanet, Kajaanin kaupunki, Kuhmon kaupunki ja Woodpolis, rekrytointipalvelu Sihti, Terrafame sekä Transtech.

Tämän päivän Kainuu kulkee kehityksen kärjessä. Täällä yhdistyvät erinomaiset työ- ja urakehitysmahdollisuudet hyvissä työpaikoissa nykyaikaisessa ympäristössä – joka kuitenkin on ihmisen kokoinen eli kainutlaatuinen. Tule ottamaan selvää mitä kaikkea Kainuu voisi tarjota juuri sinulle!

RekryKainuun löydät myös Instagramista ja Facebookista. Osallistu keskusteluun somessa hastageilla #rekrykainuu #kainuukutsuu. Aiheesta lisää sivustollamme: www.rekrykainuu.fi.

RekryKainuu on Kainuun Etu Oy:n ja Kainuun liiton kaksivuotinen yhteishanke (2017-2019) osaajien rekrytoimiseksi Kainuuseen. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.