facebook instagram linkedin2 twitter

EILAKAISLA

Oletko sinä Hyväntyöntekijä? Vuosittain kauttamme työllistyy yli tuhat työnhakijaa ja olemme olleet jo yli 150 000 suomalaisen työuran varrella. Voit olla opiskelija, vastavalmistunut, jo kokenut alan asiantuntija tai etenemässä urallasi. Kauttamme voit rekrytoitua niin vakituisiin kuin määräaikaisiin tehtäviin. Ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa ja luo profiili sivuillamme www.eilakaisla.fi

Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme monipuolisia työpaikkoja erityisesti asiakaspalvelussa, IT:ssä, myynnissä ja markkinoinnissa, farmasiassa, taloushallinnossa, vakuutus- ja rahoitusalalla, teollisuudessa ja logistiikassa. Olemme tunnettuja luotettavuudestamme ja palvelunopeudestamme (TEP2016-tutkimus). Laadustamme kertoo kuukausittainen asiakastyytyväisyysmittauksemme, joka on pysynyt arvossa 4.4/5 koko kuluvan vuoden.

Olemme Elinkeinoelämän Keskusliittoon (EK) kuuluvan Palvelualojen Toimialaliiton jäsen. Noudatamme suhteessa työntekijään työlainsäädännön ja viranomaismääräysten lisäksi kulloinkin sovellettavaksi tulevaa työehtosopimusta sekä kansainvälisen työvoimavuokrausalan yhteisjärjestön CIETT:n vahvistamia periaatteita. Lisäksi olemme jäseninä mm. Perheyritysten liitossa ja kauppakamaritoiminnassa ympäri Suomen. Luottoluokituksemme on AAA.