facebook instagram linkedin2 twitter

CINIA

Cinia on asiantuntijatalo, joka tarjoaa asiakkailleen tuotekehitys- ja laadunvarmistuspalveluita, teollisen internetin ja älyliikenteen ratkaisuja sekä yhteys- ja pilvipalveluita. Meitä cinialaisia on jo yli 230 ja tiimimme kasvaa kovaa vauhtia.

Tarjoamme työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä suomalaisessa yrityksessä. Meillä on aidosti rento ja välitön ilmapiiri ilman turhia hierarkioita. Osaavien ja kivojen työkavereiden sekä itsenäisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi saat meiltä mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat. Joustamme työajoissa niin, että sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen työ ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme erityisesti ohjelmistoalalta. Meillä myös opiskelijat ja vastavalmistuneet voivat kehittyä oman alansa huippuammattilaisiksi.

Tutustu tarkemmin avoimiin tehtäviin ja hae meille töihin: www.cinia.fi/rekry ja https://www.cinia.fi/tyopaikat/ohjelmistokehittajaksi-cinialle