facebook instagram linkedin2 twitter

Ryhmäpäällikkö

Millog

Haemme TVJ (tiedustelu, valvonta ja johtaminen) -toimialalle Riihimäelle

RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ sähkövoimaryhmään

Johdat noin viidentoista hengen kunnossapitoryhmää, jonka tehtäviin kuuluu laaja-alaisesti sähkövoima-alan huolto-, kunnossapito- ja vikakorjaustöitä. Tehtäviisi kuuluu esimiestyön lisäksi toiminnan ja laadun kehittäminen. Raportoit tehtävässäsi sähkömekaniikkaosaston osastopäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknisen alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä. Toimit oma-aloitteisesti, aikaansaavalla ja ahkeralla otteella ja sopeudut pitkäjänteiseen työskentelyyn. Sinulla on sujuvat vuorovaikutustaidot, hyvä tietotekninen osaaminen sekä englannin kielen taito. Arvostamme myös projektiosaamista ja SAP -tuntemusta. Sähköpätevyys katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, asiakasläheisen ja teknisesti mielenkiintoisen tehtäväkentän. Tukenasi on osaava tiimi sekä innostava ja kehittyvä organisaatio.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastopäällikkö Mika Inkinen puh. 040-315 7268, mika.inkinen@millog.fi ja yksikön päällikkö Kai Kallio, puh. 040-315 7737, kai.kallio@millog.fi.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.1.2018 mennessä osoitteessa www.millog.fi.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.