facebook instagram linkedin2 twitter

Järjestelmäasiantuntija

Millog

Haemme TVJ (tiedustelu, valvonta ja johtaminen) -toimialalle Riihimäelle

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA tutka- ja elektroniikkajärjestelmien ylläpitoon

Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä laitevalmistajien ja asiakkaiden kanssa ja vastaat järjestelmien ylläpidon suunnittelusta, kehittämisestä sekä ohjauksesta Millogissa.

Sinulla on systemaattinen ajattelutapa, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyvien organisointi- ja yhteistyötaitojen lisäksi aktiivista ja vastuullista työskentelyotetta.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta puolustusteollisuudesta sekä tutkatekniikan ja paikantamislaitteiden tuntemusta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (sähkö/tieto-/tietoliikennetekniikan insinööri). Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP, M-files) on eduksi.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä sekä osaavan työyhteisön tuen.

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Timo Eskonen puh. 040 315 7148, timo.eskelinen@millog.fi ja 8.1. alkaen osastopäällikkö Tapani Asikainen puh. 040 315 7563, tapani.asikainen@millog.fi

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.1.2018 mennessä osoitteessa www.millog.fi.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.